Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden

 

Door een bezoek te brengen aan en te bestellen van EarthApple Creations ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je hebt met EarthApple Creations. Indien je er niet mee akkoord gaat, word je verzocht geen gebruik te maken van deze website, noch het te bezoeken.

We zijn menselijk, soms maken we helaas fouten. Wanneer dat voorkomt, beloven we de fouten zo snel mogelijk in orde te maken. Door middel van persoonlijke interactie kunnen we het proces van online winkelen een zo persoonlijk mogelijke interactie maken.

 

Verzending

We vinden het zelf prettig als er geen nare verrassingen komen als je online iets bestelt - daarom zijn de verzendkosten voor Nederland verlaagd.
In dezelfde geest hebben we voor alle andere landen één bijdrage aan de verzendkosten vastgesteld van €10 binnen de EU en €15 wereldwijd.

 

Waar inklaringskosten bijkomen zijn deze wel voor de ontvanger (de V.S. bv).

Aanvullende prijzen voor verpakking en behandeling worden niet in rekening gebracht. Verzending binnen Nederland komt automatisch met track & trace. Indien je je pakketje wil laten verzekeren voor verzending, stuur alsjeblieft een e-mail naar stinne@earthapplecreations.com. EarthApple Creations is een klein bedrijf - vergelijk ons daarom alsjeblieft niet met bol.com of menig andere grote online winkels. We beogen de klant tegemoet te komen door de pakketjes netjes en zo spoedig mogelijk te verzenden. Zie onder voor verzendtijden.

 

Vragen
Indien je vragen hebt over producten, patronen, of andere dingen, willen we graag helpen. Gedurende kantooruren kun je ons bellen en anders kun je altijd een e-mail versturen (stinne@earthapplecreations.com). 

 

Productfoto's
Wees alsjeblieft op de hoogte dat we de grootste moeite hebben gedaan om de kleuren van alle producten accuraat over te laten komen op de foto's. Desalniettemin is het mogelijk dat de weergave- en kleurencapaciteiten van je monitor de kleuren en/of representatie van de producten niet volledig hetzelfde zijn als het daadwerkelijke product.

Prijzen & VAT
Alle prijzen op EarthAppleCreations-shop.nl worden weergegeven in Euro's en zijn inclusief VAT. Indien je bestelt van buiten de EU zal je totaalbedrag berekend worden zonder VAT zodra je je bezorgadres hebt ingevoerd. De bezorgkosten zijn geen onderdeel van de prijs, maar worden berekend als een extra uitgave. Alle prijzen zijn onderwerpig aan verandering zonder verdere aankondiging.

Aanschaffing
Indien het product dat je wil niet langer voorradig is, kijk alsjeblieft rond om een alternatief te vinden. We verzoeken dit omdat we een product nooit meer dan één keer maken. Je kan ons ook een e-mail sturen zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen doen, zo zouden we bijvoorbeeld iets in dezelfde richting kunnen maken als het product dat je in eerste instantie op het oog had.

Levering