Tassen groot & klein

 

Tassen zijn er in vele soorten en maten. We hebben hier wat verschillende modellen, onderverdeeld naar hoe je ze draagt:

 

Buideltjes - Met touwtje-sluiting, in twee maten & heel veel kleuren. Het kleine model is zeer geschikt voor bijvoorbeeld krystallen of een enkele dobbelsteen, de iets grotere hebben een lus voor aan de riem, en zijn geniaal voor festival muntjes, een set dice of gewoon voor losse dingen zoals lippenbalsem, sleutels of wat een mens zoal verder met zich meebrengt.

 

BeltBags - Kleine tasjes voor aan de riem, met klep & een knoop-sluiting. Hier past een telefoon makkelijk in, en meer. In veel kleuren. Vaak is wel een bijpassende Cool & Carry flessendrager te vinden trouwens.

 

Cool & Carry flessendragers - alle flessen en bidons tot 0,5 liter passen hierin. Ze kunnen aan de riem hangen of gewoon in de tas - door het materiaal en de verwerking zijn ze sterk isolerend: koud water in een dopper blijft hierin 4 uur langer koud op een zomerdag.

 

EarthBags - Kleine platte tasjes met een sluit-koord. De tasjes kunnen ook opgerold worden. Ze zijn gehaakt en gevold (vervilt na het haken) en super lief en praktisch voor vanalles. En zo in de tas of rugzak te stoppen.